About Us

About Us

Mabe Plastik is a company with many years of experience in the construction of sun tents, trucks, socks, wholesale of PVC raincoats and the construction of metal structures for trucks, football camp etc.

Firma Mabe Plastik e shenjon fillimin e aktivitetit te saj qe ne vitin 1993 ne qytetin e Patosit. Me kalimin e viteve u fuqizua fale mbeshtetjes se klienteve dhe cilesise se sherbimit duke zhvendosur aktivitetin ne Durres. Gjate gjithe ketyre viteve korrektesia dhe cilesia beri qe firma te shtrije aktivitetin e saj ne gjithe territorin shqiptar. Sot per sot, te gjitha produktet e kesaj firme, sic mund ti shihni dhe me poshte, gjenden kudo neper Shqiperi. Stafi I saj I kualifikuar ju garanton besueshmeri dhe cilesi.

WE BUILD STRONGLY TO LIVE LONG!

Trusted

Many years of experience has shown our quality in products that live long 

Fair Prices

Competitive prices and maximum quality in each of our products

Fast & Responsive

Production and assembly in a short time and with maximum quality

Satisfaction Guaranteed

Certified materials

Get a Free Quote

Contact

+355 69 20 50 511

+355 69 20 555 88

Autostrada Durres - Tirane, Km 4, Durres