Kontakti

Pamja e kontaktit

Durres, Albania

Adresa:
Adresa: Autostrada Dr - Tr km 5

Shpërndaj: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mobil: +355 692045450

http://www.mabeplastik.com

Forma e Kontaktit

Posto. Të gjitha fusht me * janë obligative.

Informata tjera

Informata tjera:

Ne ofrojme produkte me shumice dhe pakice . Per cdo informacion tjeter kontaktoni ne adresat e mesiperme .