Rreth Nesh

Rreth Nesh

Mabe Plastik eshte sipermarrja me nje eksperience shumevjecare ne ndertimin e tendave te diellit, te kamioneve, te kalcetove , shitjes me shumice te mushamase PVC dhe ndertimin e konstruksioneve metalike per kamione, kalceto etj.

Firma Mabe Plastik e shenjon fillimin e aktivitetit te saj qe ne vitin 1993 ne qytetin e Patosit. Me kalimin e viteve u fuqizua fale mbeshtetjes se klienteve dhe cilesise se sherbimit duke zhvendosur aktivitetin ne Durres. Gjate gjithe ketyre viteve korrektesia dhe cilesia beri qe firma te shtrije aktivitetin e saj ne gjithe territorin shqiptar. Sot per sot, te gjitha produktet e kesaj firme, sic mund ti shihni dhe me poshte, gjenden kudo neper Shqiperi. Stafi I saj I kualifikuar ju garanton besueshmeri dhe cilesi.

NDERTOJME FORT QE TE JETOJE GJATE!

Te Besuar

Eksperienca shume vjecare ka treguar cilesine tone ne produkte qe jetojne gjate 

Cmime Konkuruese

Cmime konkuruese dhe cilesi maksimale ne secilin nga produktet tona

Shpejtesi & Cilesi

Prodhim dhe montim ne kohe te shkurter dhe me cilesi maksimale

Sherbim i Garantuar

Materiale te certifikuara

Preventiv Online

Kontakt

+355 69 20 50 511

+355 69 20 555 88

Autostrada Durres - Tirane, Km 4, Durres